CETAL | WORKSHOP

17-18 iulie 2018, Sala de seminar CETAL

 
Despre workshop În fiecare an, în luna iulie la CETAL se desfășoară o serie de seminarii știintifice comune cu celelalte laboratoare din INFLPR. Workshopul din acest an are loc pentru o perioada de 2 zile (17-18 iulie) și este dedicat în primul rând colegilor din INFLPR sau din afara Institutului care au accesat în ultimul an infrastructura CETAL, dar și celor care intenționează să desfășoare activități în posibilă conexiune cu echipamentele infrastructurii. Nu în ultimul rând, vor fi prezentate cele mai recente realizări ale membrilor CETAL. În afară de sesiuni de lucrări, vom organiza vizite în laboratoare. Vă invităm să participați cu prezentări orale sau poster. Lucrările poster vor fi susținute de scurte prezentări orale.

Rolul workshopului este de a stimula la nivelul Institutului comunicarea stiintifica intre laboratoare, discutiile stiintifice informale, dar de calitate, activitatile de gen brainstorming, deschiderea, colegialitatea, initiativa tinerilor. Si nu in ultimul rand, este o ocazie de popularizare a infrastructurii CETAL in randul colegilor din INFLPR. Încurajăm și participarea colegilor cu experiență redusă în susținerea prezentărilor orale, ca o ocazie de dezvoltare a aptitudinilor lor de comunicare a științei.
 

Perioada de înregistrare a lucrărilor s-a încheiat. Cei care doresc, pot în continuare să se înregistreze cu participare fără lucrare.

Calendarul workshopului:
- 14 iunie – deschiderea site-ului web pentru înscrierea lucrărilor.
- 6 iulie – termen de trimitere a lucrărilor.
- 10 iulie – Noul termen de trimitere a lucrărilor.
- 13 iulie – afișarea programului.
- 17 – 18 iulie WORKSHOP.
 
    Persoane de contact:
  • Andrei POPESCU
  • Felix SIMA
  • Marian ZAMFIRESCU